Ușa feerică în povestea Crăciunului la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”

Concursul decorului creativ al ușii sau al geamului clasei, cu genericul Anul Nou ne bate-n geam!, desfășurat pe data de 4 decembrie, în Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, i-a inspirat pe elevi în crearea unei atmosfere de basm în instituție. Prin această activitate, a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Astfel, fiecare clasă ne-a cucerit prin originalitate, prin armonia culorilor strălucitoare. Ornate cu eleganță, ușile spuneau povestea colectivului de elevi. Învățăceii au realizat ateliere de creație la nivel de clasă, confecționând decorațiunile ce urmau a fi plasate pe uși. În acest context, elevii au utilizat: coronițe, brazi, conuri, fundițe, globuri, oameni de zăpadă, fulgi, panglici, luminițe, figurine, ghirlande, dar și alte elemente necesare unui fundal de excepție.

Membrii juriului au analizat și evaluat minuțios fiecare peisaj. Cert este că această acțiune le oferă elevilor oportunitatea de a participa la activități interdisciplinare, de a actualiza și promova tradițiile și obiceiurile sarbătorilor de iarnă.

Amintim că acțiunea face parte din șirul evenimentelor planificate în cadrul sărbătorilor de iarnă, anul de studii 2023-2024, cu genericul „Crăciunul este perioada în care aprindem focul ospitalității în casă și cel al dragostei în inimi, coordonat de doamna Zorila Dina, director adjunct pentru educație.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *