Mesaj de felicitare

Dragi absolvenți,

Vă felicităm sincer cu ocazia absolvirii liceului – moment al bucuriei, clipă a satisfacției muncii asidue!
Povestea noastră de succes s-a sfârșit, fiindcă astăzi este momentul în care vă îndreptați privirile spre noi orizonturi ale viitorului, iar maturitatea își imprimă tot mai adânc aparențele în sufletul vostru și de aici încolo, veți scrie o nouă istorie.
A fost o călătorie minunată, în care v-ați format și dezvoltat frumos și iată-vă astăzi o revărsare de tinerețe și lumină.
Vă dorim să fiți puternici în lumea dezlănțuită, să înfruntați cu mult curaj furtunile și să arătați lumii că sunteți construiți pentru a fi cei mai buni.
Fiți exigenți cu voi, drepți cu prietenii și buni cu cei răi, fiindcă nu e triumf pe lume, nici sprijin mai puternic, nici mulțumire mai deplină, decât o conștiință curată.
Să purtați mereu în suflet mireasma dulce a anilor de liceu, iar o parte din voi va rămâne aici, în Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, fiindcă ne leagă multe amintiri frumoase.
Suntem siguri că toate cunoștințele obținute și competențele dezvoltate pe parcursul anilor de liceu constituie rădăcini viguroase, care vor contribui substanțial întru afirmarea voastră.
Suntem mândri de voi și avem încredere că veți reuși în viață.

Cu înaltă apreciere, comunitatea LT „Iulia Hasdeu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *