Adio, dragă Abecedar!

         La data de 24 mai, 2022, elevii din clasele I-a „B” și „C”, ghidați de scumpele învățătoare Burzacovschi Olga și Pearjă Tamara, au confirmat, printr-o activitate deosebită, urcarea cu succes pe prima treaptă a procesului de învățământ.

         Festivitatea cu genericul Adio, dragă Abecedar! a avut un program bogat și interactiv, iar decorul activității a completat atmosfera de magie.

         În debutul activității, pentru a savura bucuria efortului său, a sosit mărețul Abecedar care, prin testare, s-a convins de reușitele elevilor.

         Fiecare învățăcel a purtat câte o coroniță cu o anumită literă din alfabetul românesc. Astfel, întreaga oaste de la „A” până la „Z” și-a exprimat recunoștința și i-a mulțumit Abecedarului pentru toată înțelepciunea pe care au cules-o din paginile sale. Astfel, fiecare literă din alfabetul românesc a fost elogiată, pronunțată explicit și cântată cu duioșie de către elevi.

         La manifestație au fost prezenți și doi invitați din lumea copilăriei: Păcală și Tândală. Spre deosebire de harnicii elevi din clasa I-a, șotiosul Tândală nu a reușit să învețe a citi și a scrie bine. Pentru a nu repeta anul școlar, el a promis că va recupera materialul toată vara.
         În încheiere, scumpele învățătoare i-au felicitat pe elevi pentru victoria obținută în Țara Cunoștințelor, subliniind că elevii au descoperit cheița de aur, care îi va ajuta în continuare să descopere tezaurul înțelepciunii lui Creangă și Eminescu.

         Atât părinții, cât și ceilalți spectatori le-au mulțumit învățătoarelor Burzacovschi Olga și Pearjă Tamara pentru dăruire și profesionalism.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *