Sărbătoarea ultimului sunet de clopoțel

Dragi elevi, stimați părinți, onorați profesori,

          Sărbătoarea Ultimului sunet de clopoțel este o tradiție frumoasă pentru comunitatea educațională, un prilej de a realiza bilanțul activității din anul de studii care s-a încheiat.

            Pentru instituția noastră, Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, anul de studii 2021-2022 a fost unul rodnic, plin de provocări pe care le-am înfruntat cu mult stoicism. Reușita noastră a fost asigurată de responsabilitate, determinare, organizare și înțelepciune.

            Stimați profesori, vă admirăm pentru tot efortul depus în a-i călăuzi pe elevi să cunoască adevărul, binele, dreptatea, frumosul – calități indispensabile unei societăți prospere. Vă mulțumim enorm pentru contribuția dumneavoastră în dezvoltarea personalității fiecărui copil.

Dragi elevi, suntem convinși că ați muncit cu dăruire, v-ați format și dezvoltat competențe și sunteți mai pregătiți pentru provocările vieții. Suntem mândri de voi. De aceea, vă dorim o vară plină de fascinante descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă, să reveniți dornici de noi cunoștințe și, în primul rând, sănătoși.

Dragi absolvenți, vă felicităm cu ocazia încheierii unei trepte importante în devenirea voastră ca oameni! Vă dorim mult curaj, ambiție și succes la examenele de absolvire, fiindcă puternic este omul instruit, bine educat. Noi avem încredere în voi și suntem siguri că vom urca, fără dificultăți, treptele succesului!.

Stimați părinți, cu siguranță, astăzi trăiți satisfacția eforturilor depuse pentru formarea copilului dumneavoastră. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați, pentru susținere, pentru implicare. Doar împreună ne reușește. Vă dorim să vă bucurați în continuare de succesele lor.

            Vacanță minunată tuturor!

 

Cu înaltă apreciere și considerație,

echipa managerială a Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *