Multstimată Doamnă Director al Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”,

Goncear Eleonora,

          Cu ocazia zilei de naştere, Comunitatea Academică a instituției, cu multă considerație și gratitudine, Vă urează

LA MULŢI ANI!

          Vă dorim ca toate lucrurile minunate care au împlinit viaţa Dvs –  atât în domeniul profesional, cât şi în universul spiritual – să cunoască o continuitate frumoasă, care să ofere mari perspective pentru viitor, iar bunătatea și frumusețea să vă însoțească pretutindeni, fiind generatorii tuturor faptelor extraordinare pe care le lăsaţi în urmă, cu un ecou răsunător pentru toţi cei care Vă cunosc.

     Sărbătoarea de astăzi prilejuiește de a Vă aprecia și mulțumi pentru devotamentul profesional în educarea întregilor generații, pentru contribuția la succesele elevilor, datorită calităților deosebite care V-au marcat în toți acești ani, fiind un etalon de dragoste față de oameni, intransigență, bunătate, pasiune pentru profesie.

          Dumneavoastră v-aţi adus aportul incontestabil în dezvoltarea și prosperarea Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”, transformând acest edificiu într-o poveste adevărată. Vă dorim pace în suflet, bucurii împlinite, armonie și bunăstare!       Să fiți mereu înconjurată de oameni dragi și loiali.

Cu profund respect,

Comunitatea Academică a Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *