Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

STIMATE DOAMNE,

Un chip mai sfânt, mai pur și mai curat,

Pe lumea asta n-a mai existat.

Un chip atâta de înțelept și blând,

Nu are să existe pe Pământ.

 

Ești roua dulce-a dimineții,

Miere pe buze ca-ntr-un vis,

Ești însăși elixirul vieții,

Tu ești aievea paradis.

 

În această zi de primăvară, cu revărsări de lumină, de căldură, în care aroma îmbietoare a florilor emană prospețime și divinitate, Vă felicităm respectuos cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Vă dorim alese gânduri de urare: fiți în continuare izvorul puterii și al iubirii; păstrați în permanență frumusețea și sensibilitatea lumii; fiți modele de rezistență în fața vicisitudinilor vieții, emanând, în același timp, gingășie și delicatețe.

Dumneavoastră ne învățați ce este iubirea pură, siguranța în această lume tumultoasă, încrederea în noi înșine, în visurile noastre, în viață.

Păstrați inspirația de a fi deosebite, de a rămâne cochete și de a avea strălucire fermecătoare în ochi, de a rămâne empatice, de a răspândi lumină, de a împărtăși emoții și căldură și de a dărui celor din jur forța necesară pentru domnia binelui și a virtuții.

Vă mulțumim că sunteți armonia și echilibrul universului, embleme ale bunătății, puterii, protecției, înțelepciunii pe care le semănați cu abnegație în sufletele generațiilor următoare!

Ani plini de prosperitate și realizări frumoase!

Cu alese considerații, comunitatea educațională a LT „Iulia Hasdeu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *