„Bravo, fetelor!”

Tinerii sunt asemenea unor pictori. Ei înșiși își aleg paleta de culori, pensulele și pânza. Așadar, sunt singurii care selectează nuanțele cu care își zugrăvesc tinerețea. Sunt plini de jovialitate, energie exuberantă, entuziasm, visare.

          Junele din Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” și-au demonstrat aceste calități în cadrul activității „Bravo, fetelor!”, organizate pe data de 22 martie. Concursul tradițional încheie șirul activităților planificate în programul Proiectului Educațional „Mărțișorul e iubire!”, desfășurat în liceu, în perioada 24 februarie – 24 martie, fiind coordonat de directorul adjunct pentru educație, Zorila Dina.

Participantele la concurs, fetele din clasele a XI-a „A” și a XI-a „B”, și-au manifestat agerimea, imaginația, artistismul, dragostea față de tradițiile neamului, puterea de a face față provocărilor vieții pe parcursul celor patru probe: salutul echipelor, proba de erudiție, tema pentru acasă și concursul suporterilor.

Ambele echipe, ghidate de dirigintele Micleușanu Nina și Costin Tatiana, au surprins publicul prin numere artistice deosebite. De aceea, misiunea juriului a fost dificilă. Totuși, echipa de jurizare – directorul liceului, Emilia Slavenschi, președintele juriului; profesoara de educație muzicală, Țîganciuc Lilia, membru, și profesoara de matematică, Vrabii Ala, membru,  a apreciat obiectiv, conform grilei, fiecare rundă și a anunțat punctajul final și clasamentul: locul I, echipa clasei a X-a „A” și locul II, echipa clasei a X-a „B”.

În finalul evenimentului, directorul liceului a felicitat toate participantele, îndemnându-le să-și păstreze demnitatea, strălucirea din ochi și să-și desfacă aripile cu îndrăzneală pentru a-și realiza toate visurile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *