Elevii clasei a III-a „B” – debutanți în lumea fotbalului

Sportul este indispensabil vieții. Dincolo de faptul că are menirea de a ne asigura un mod de viață sănătos, această activitate ne formează și ne dezvoltă capacitatea de a munci constant, de a lucra în echipă și de a fi uniți, de a ne consolida forțele pentru binele comun.

Ghidați de acest principiu, elevii clasei a III-a „B”, coordonați de învățătoarea Burzacovschi Olga, au participat, pe data de 23 martie, în sferturile Turneului de minifotbal „Cupa preturii sectorului Botanica”, ediția I – 2024, organizat pe terenul de sport al Liceului Teoretic cu Profil Sportiv „Gloria”. Echipa instituției noastre a avut-o în calitate de adversară pe cea din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”.

Galeria de suporteri, părinții elevilor, a fost „gălăgioasă”, deoarece și-a manifestat susținerea atât prin mesaje verbale de încurajare pline de emoție, cât și mesaje scrise – planșe, stegulețe și aplauze.

Chiar dacă echipa noastră a fost învinsă, elevii, învățătoarea și părinții au obținut o experiență valoroasă. De aceea, în finalul jocului, echipa Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” a urat mult succes învingătorilor în următoarele etape.

Așadar, sportul, în special fotbalul, ne învață regulile vieții: determinare, învățare continuă și exersare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *