Liga Preuniversitară la Minifotbal

Fotbalul este un sport de echipă, care îmbină forța, inteligența, curajul și, cel mai important, disciplina care îi formează și îi dezvoltă elevului capacitatea de a fi consecvent în acțiunile sale. De asemenea, acest sport stimulează motivația și creează bucuria, satisfacția jocului.

Pentru a promova, cultiva elevilor în continuare aceste calități, profesorii de educația fizică din instituție implică elevii în diverse competiții, prin care au oportunitatea de a se forma și dezvolta armonios.

În acest context, în perioada 18-21 mai, echipa Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu”, constituită din 10 elevi din clasele a VII-a – a IX-a, coordonați de profesorii Moglan Veaceslav și Cortac Nicolae, au participat la Campionatul Național Liga Preuniversitară la Minifotbal. Etapa preliminară a competiției s-a desfășurat pe terenul de sport al liceului nostru, unde au concurat 16 echipe din diverse instituții de învățământ.

În finala campionatului, desfășurată la IP Liceul Teoretic „Hyperion”, echipa noastră a obținut locul III.

Felicităm elevii și profesorii cu această performanță, dorindu-le în continuare multă perseverență în obținerea unor noi culmi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *