LUNARUL CONSACRAT MAESTRULUI
EUGEN DOGA

„Muzica, acest suport spiritual care pătrunde direct în inima ascultătorului, este un avantaj foarte puternic al zilelor noastre.”
-Eugen Doga-

În cadrul lunarului consacrat maestrului Eugen Doga, care s-a născut la 1 martie 1937, în liceu s-au organizat și desfășurat diverse activități culturale, prin care s-a promovat și valorificat opera și personalitatea marelui compozitor.

Elevii, ghidați de profesoara de educație muzicală, dna Lilia Țîganciuc, au elaborate postere prin care au reflectat activitatea artistică a compozitorului, au audiat și interpretat cele mai minunate melodii din repertoriul maestrului.

La data de 31 martie,  membrii catedrei muzical-corale: Barbu Angela, Constantinov Doina, Rusu Victor, Antonesi Silvia, Atmaja Galina, Rusu Lilia, Moscvitena Tatiana, Masliucov Elena, Corul mare Trison, conducător Volcov-Caranfil Sofia, au organizat și desfășurat un concert de închidere a lunarului consacrat lui Eugen Doga. Muzica maestrului a fost interpretată de elevii instrumentaliști la pian, vioară și acordeon.

Coordonatorii proiectului, Dina Zorila, Volcov-Caranfil Sofia, au monitorizat organizarea cu succes a tuturor activităților din cadrul programului deosebit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *