Decada comisiei metodice matematică și științe cu genericul: Magia Științelor Reale

În perioada: 04.04.2022 – 15.04.2022, în liceu, s-a organizat și desfășurat decada comisiei metodice matematică și științe cu genericul: Magia Științelor Reale. Pe parcursul celor zece zile, elevii din liceu au participat la diverse activități interesante și utile, prin care au reflectat, în mod original, povestea cifrelor, magia simbolurilor chimice, curiozitățile din domeniul informaticii, legătura indispensabilă dintre fizică, biologie și lumea înconjurătoare.

Implicarea cu entuziasm a elevilor în toate activitățile din cadrul decadei a subliniat pasiunea acestora pentru științele exacte, satisfacție ce constituie rezultatul muncii calitative a tuturor membrilor comisiei metodice a științelor exacte.

Profesorii de matematică: Moglan Viorica, Tudose Nelea, Ceban Adriana, Jeleascov Diana, Vrabii Ala, profesorii de chimie: Purici Ana, Sergheev Liliana, Bolduma Marta, Zorila Dina, profesorii de fizică: Popa Valentina, Pîntea Valentina, profesorul de informatică: Gasnaș Stela, coordonați de Plămădeală Larisa, director adjunct responsabil de procesul educațional la treapta gimnazială, au realizat un program de acțiuni, care i-au provocat pe elevi să descopere farmecul științelor reale.

Ne bucurăm mult pentru aceste performanțe și le urăm multă inspirație în organizarea și desfășurarea diverselor activități interesante și utile tuturor elevilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *