BALUL BOBOCILOR

Balul Bobocilor – o tradiție a hasdeenilor

În această toamnă arămie, în Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, s-au numărat bobocii, sărbătoare care s-a desfășurat pe data de 4 noiembrie

 În cadrul acestei frumoase tradiții a instituției – Balul Bobocilor, liceenii din clasa a X-a și-au manifestat talentele în cadrul celor cinci probe ale concursului. La prima probă a activității, prezentarea echipelor, participații au salutat, prin momente originale, audiența. La cea de a doua probă, liceeni și-au manifestat abilitățile în arta dansului. Tema pentru acasă cu genericul Din istoria unui boboc… a constat în improvizații scenice, jucate cu multă măiestrie. Scenetele pline de umor, inspirate din viața de licean, au degajat atmosfera evenimentului. De asemenea, inteligența elevilor a fost apreciată în proba a patra a concursului cu titlul Bobocii erudiți. Susținerea colegilor și implicarea acestora au fost evaluate în ultima probă a sărbătorii cu denumirea Concursul suporterilor.

Atât echipa clasei a X-a „A”, Lupii, cât și elevii din clasa a X-a „B”, Pirații, ghidați de doamnele diriginte, Micleușanu Nina și Costin Tatiana, au celebrat cu mult entuziasm începutul unei noi trepte a vieții plină de oportunități și descoperiri.

În final, printr-un jurământ simbolic, liceeni au declarat că vor fi responsabili, punctuali, perseverenți și își vor realiza toate visurile.

 Seara a culminat cu savurarea tortului, premiul obținut de participanți.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *