Balul Bobocilor – talent, competență, energie vibrantă

       

Omul nu este altceva decât ceea ce face din el însuși, afirmă Jean-Paul Sartre. Această cugetare și-au spus-o și elevii din clasa a X-a care și-au continuat călătoria spre desăvârșirea personalității lor în Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”. În acest context, pentru a confirma ideea proverbului românesc „Omul potrivit la locul potrivit”, adolescenții au participat la evenimentul cultural-artistic Balul Bobocilor, oferindu-le oportunitatea de a-și manifesta talentul, competențele, inteligența; de a descoperi potențialul colegilor; de a lega lega prietenii.

Tradiționala sărbătoare, în Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, cu genericul „Din istoria unui boboc”, s-a desfășurat pe data de 24 noiembrie, în sala de festivități, care a fost neîncăpătoare, deoarece profesorii, colegii, părinții, frații și surorile au venit să-i susțină pe bobocei. Astfel, măiestria liceenilor s-a manifestat pe parcursul celor cinci probe ale concursului: „Prezentarea echipei”, „Cel mai bun dansator”, „Concursul suporterilor”, „Proba de ingeniozitate” și „Tema pentru acasă”, fapt ce a creat dificultăți pentru juriu în luarea deciziilor. În urma discuțiilor, membrii juriului – doamna Emilia Slavenschi, directorul liceului, doamna Ala Vrabii, director adjunct, doamna Gloria Dubenco, psiholog, doamna Oxana Stati – au adunat punctele acumulate de către protagoniști la fiecare probă și au anunțat rezultatele finale. Așadar, echipa „Milionarii” s-a clasat pe locul I, iar echipa „Oscar” s-a clasat pe locul II. Cert este că toți participanții au susținut cu succes statutul de licean.

În finalul acestui spectacol superb, doamna director a felicitat ambele echipe, menționând că fiecare dintre ele au fost originale, au creat o atmosferă vibrantă, au manifestat o explozie de energie, care le va spori motivația și setea de carte pe parcursul celor trei ani de liceu.

Mulțumiri cordiale adresăm doamnei Zorila Dina, director adjunct pentru educație, care a coordonat acest spectacol minunat, doamnei Ceban Adriana, diriginta clasei a X-a „A” și doamnei Purici Ana, diriginta clasei a X-a „B”, care și-au ghidat și încurajat boboceii să se implice plenar.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *